Klaar voor de start

— 20 februari 2018

Ik besloot contact op te nemen met 10uur

Hoi! Mijn naam is Jeroen Terhoeve, ik ben 21 jaar en woon gezellig bij mijn ouders in het Flakkeese Oude-Tonge. Ik heb het avontuur van het op kamers gaan, zowel in Vlissingen als in Middelburg, wel een kans gegeven, maar ben toch weer teruggekeerd naar Zuid-Holland. Volgens mijn vrienden is er in die korte tijd echter wel een echte Zeeuw in me naar boven gekomen. Ik heb veel affiniteit met Zeeland en wil er dan ook graag afstuderen! Daarom staat mijn blog op de site van 10uur! Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar als communicatiestudent op de HZ. Na het derde jaar afgesloten te hebben met een meewerkstage bij een evenementenbureau en een minor: Online Marketing Strategie in Breda, leek het mij een mooie uitdaging om terug te gaan naar het rasechte communicatie-vak. De keuze was dan ook snel gemaakt: ik besloot contact op te nemen met 10uur, een bureau waar ik al veel van gezien en over gehoord had.

Ik ben inmiddels in mijn eerste week beland als stagiair bij 10uur. Wat me opvalt is de relaxte sfeer die er in het gebouw hangt. Een omgeving die motiveert om hard aan de slag te gaan. En dat kan ook bijna niet anders, gezien het aantal toffe projecten waaraan gewerkt wordt. Tijdens mijn stage zal ik zelf voornamelijk voorovergebogen achter mijn scriptie zitten, waarin ik een uitgebreid onderzoek doe naar het imago van mijn nieuwe stagebedrijf.

Maar wie ben ik nou eigenlijk? Ondanks het feit dat ik een enorme fan ben van harde muziek en zelf ook in een metal bandje speel, ben ik best een rustige jongen. Buitenom mijn stage loop ik graag hard of spreek ik af met vrienden. Ik kan enorm genieten van gezellige kaartspelletjes of een potje ‘30 Seconds’. Elke zaterdag ben ik te vinden in pannenkoekenhuis/lunchroom ’t Majoortje. Hier werk ik achter de bar en in de bediening. Na het werken ga ik graag nog even voor een drankje naar de gezellige haven van Middelharnis. Ook ga ik weleens met vrienden stappen in Breda. Naast mijn soms drukke leven als communicatie-student in combinatie met mijn bijbaantje kan ik ook enorm genieten van de rust thuis. Op mijn ideale ‘luier-dag’ zit ik het liefst achter de Playstation of laptop, in het laatste geval schrijf ik graag blogs voor een studentenplatform. Oh ja! Als ik er het geld voor zou hebben dan zou je mij elk weekend bij een concert zien. Mijn muzieksmaak gaat alle kanten op, van Bløf tot Metalcore. Ik ben heel nieuwsgierig en er is dan ook nog veel, héél veel muziek te ontdekken!

Nu het afstuderen bij 10uur is begonnen hoop ik natuurlijk vooral te slagen, maar ook veel te leren van de mensen om mij heen. Ondanks dat ik op m’n eerste werkdag vertelde dat ik graag lui ben, heb ik zin om deze vier maanden lekker aan de slag te gaan!

Wie weet tot snel!