De nieuwe Benjamin(a) van 10uur

— 4 december 2019

Het was even wachten, maar hier ben ik dan.

In augustus van dit jaar viel mijn oog op de vacature voor content medewerker bij 10uur. Nog voor ik op de vacature had gereageerd was de vacature foetsie. Balen! Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en stuurde een berichtje naar 10uur met de vraag of de vacature al was vervuld. Bingo, ik werd toch nog uitgenodigd voor een gesprek. Zo zie je maar weer: brutalen hebben de halve wereld, want hier zit ik op mijn eerste werkdag. 

Mijn naam is dus Hilde, ik ben 23 jaar jong en daarmee de Benjamin(a) bij 10uur. Het afgelopen jaar werkte ik tijdelijk in de horeca en ik kom net terug van mijn tropische vakantie in Thailand. Dit is ook de reden dat mijn collega’s wat langer op mij moesten wachten. Momenteel woon ik (weer) bij mijn moeder in Dishoek, maar over een tijdje hopelijk samen met mijn vriend in Middelburg. Begin dit jaar behaalde ik mijn bachelor aan de Fontys in Tilburg. Hier studeerde ik Communicatie - International Event, Music and Entertainment Studies. Ja, een hele mond vol. Het creatieve aspect aan mijn opleiding vond ik ontzettend leuk en zocht dan ook naar een werkplek waar ik dit terug kan vinden. 10uur is daarom een onwijs leuke werkplek voor mij. Ik ga aan de slag met het creëren van content, iets wat ik eerder al deed tijdens mijn stage bij een platenlabel in Hilversum. 

Naast mijn baan heb ik natuurlijk ook nog een (sociaal) leven met hobby’s, passies en dat soort dingen. Ik ben dol op muziek. Ik ben getrouwd met mijn koptelefoon en sleep mijn vriend regelmatig mee naar concerten. Daarnaast speel ik sinds kleins af aan piano en doe ik soms een poging op mijn gitaar. Verder kook ik erg graag en dat is dan ook iets waar ik dagelijks de tijd voor neem. Ik eet geen kip, maar compenseer dit met extra veel pindakaas. Maak me daar maar voor wakker!

Komende tijd zal ik worden ingewerkt en kennismaken bij verschillende bedrijven en organisaties. Wie weet tot snel!