Nieuwe binnenkomer: Leontien Kroesbeek

Leontien Kroesbeek — 19 december 2019

Vanaf nu mag ik mij Online Marketeer bij 10uur noemen.

Afgelopen december ben ik begonnen bij 10uur. Nu nog even parttime, omdat mijn vorige werkgever nog druk in de cadeautjes zit en mij eigenlijk niet kan missen in de maand voor kerst. Maar vanaf januari kun je mij vier dagen in de week vinden aan het Havenpark. Heerlijk vind ik het, om in Zierikzee te werken. Voorheen woonde ik een tiental jaren in Frankrijk en daar bracht ik vele uren door in het openbaar vervoer. De kleine ritjes van huis naar mijn werk ervaar ik nu dan ook als ware luxe. 

Ik kijk er erg naar uit om volledig bij 10uur aan de slag te gaan. In de eerste plaats omdat het een heel creatief bedrijf is. En ten tweede omdat de werkzaamheden heel divers en de klanten heel verschillend zijn. Lekker veel afwisseling dus.

Vanaf nu mag ik mij Online Marketeer bij 10uur noemen. Ik zal onze klanten dan ook voornamelijk helpen bij het vergroten van hun zichtbaarheid online. Het liefst doe ik dit vanuit de beleving van de eindgebruiker, welke ik vervolgens laat aansluiten op de doelstellingen van de klant. Samen gaan we dan op zoek naar de behoefte van deze eindgebruiker en waar hij of zij zich online bevindt. Om er uiteindelijk voor te zorgen dat hij/zij de website bezoekt, een optimale beleving heeft en met plezier nog een keer terugkomt!

Thuis mag ik mezelf moeder van 2 schatten van pubers noemen. Het liefst breng ik in het weekend zoveel mogelijk tijd met mijn gezinnetje door. Lekker koken en eten, samen plaatjes draaien, een filmpje kijken. Maar gelukkig dat pubers niet altijd alle aandacht nodig hebben, dat geeft me genoeg tijd om ook af en toe iets zonder hen te doen. Een goed boek, een mooie wandeling of een concert. En natuurlijk af en toe een tripje naar Frankrijk om de taal niet te verliezen.