Terug bij Zeeland's tofste reclamebureau

Nick Israel — 25 maart 2019

Als ik niet op kantoor ben, zit ik op de trekker

Het is alweer ruim 5 jaar geleden dat ik voor het eerst het oude bankgebouw van 10uur betrad. Het kantoor is bijna niet meer te herkennen. De mensen Wel! Naast een paar nieuwe gezichten zie ik een hoop oude bekenden die ik nog ken van de periode dat ik hier als stagiair koffi… onderzoek deed naar contentmarketing. Yep, net als menig stagiair voor (en waarschijnlijk ook na) mij ben ook ik teruggekeerd naar Zeeland’s tofste reclamebureau.

Het is een kort maar mooi ritje van huis naar kantoor. Ik woon aan de andere kant van de Zeelandbrug, op een boerderij in Kortgene. Dat is trouwens ook waarom ik op het moment maar één dag in de week aanwezig ben; ik ben ook nog boer. Als ik niet op kantoor ben zit ik waarschijnlijk op de trekker, dan wel op het land, dan wel in de sloot. En als ik geen van allen aan het doen ben vind je me het liefst in de bergen! Zo ook in 2017 toen ik er een half jaartje tussenuit kneep om door Nieuw Zeeland te zwerven. En zo hopelijk ook in de toekomst om misschien ooit nog eens de Pacific Crest Trail te lopen. One can dream..

Ik geef betekenis aan de wirwar van data

Voor die reis door Nieuw Zeeland en nadat ik mijn afstudeeronderzoek voor 10uur had afgerond ben ik in Tilburg een Master in communicatie- en informatiewetenschappen gaan doen, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in bedrijfscommunicatie en digitale media. En dat komt goed van pas bij mijn nieuwe job. Ik ga aan de slag als online marketing analist. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de inrichting, optimalisatie en rapportage van online advertentiecampagnes op Google en social media. Ik help klanten die willen adverteren op deze platforms hun budget optimaal te spenderen, de juiste doelgroep te bereiken en ik geef betekenis aan de wirwar van data die de resultaten weergeven.

Zitten jullie met een vraagstuk op het gebied van online marketing en met name adverteren op Google en social media? Neem dan even contact met me op! Ook als je wel eens echte Noord-Bevelandse juun wil proeven. Eerste zakje is gratis. 

Mail