Terug van weggeweest

— 18 september 2019

Leuke collega’s, lekkere koffie én bijna elke week taart!

Hey, ik ben weer terug van weggeweest! Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Marketing en Communicatie en dit schooljaar loop ik (weer) stage bij 10uur. De komende maanden zal ik de draad weer oppakken, met het maken van content voor social media en het verzinnen van rake slagzinnen. Maar ook mijn lieve copywriter-collega’s ondersteunen waar nodig.👩🏼‍💻 Daarnaast ga ik mezelf verdiepen in iets nieuws: projectmanagement. Hoe leuk is dat! En waarom weer bij 10uur? Dat heeft alles te maken met de leuke collega’s, de lekkere koffie én niet onbelangrijk bijna elke week taart!

Iets over mijzelf? 💁🏼‍♀️ Nou je raadt het eigenlijk al, een liefhebber van taart en erg leergierig! Momenteel studeer ik aan het Albeda College, hierna wil ik graag een HBO opleiding volgen. En wie weet... daarna mogelijk nog naar de universiteit.📚 De tijd zal het leren! En anders heb ik altijd nog mijn droom om het onbereikbare aan te raken. 💟

ies de zieuw

Ik ben opgegroeid in het (boeren)dorpje Ouwerkerk, tussen de paarden en de weilanden. Na twee jaar zijn we verhuisd naar Zierikzee. Ik ben een echte ‘Zieuw’ dus.👩🏼‍🌾🐴  Verder heb ik twee bijnamen ‘ies’ en ‘wiebelkont’; want stilzitten komt niet in mijn woordenboek voor. Heel gek eigenlijk, dat mijn naam wordt ‘verkleind’ terwijl Isa maar drie letters heeft. Snap jij het nog?🤷🏼‍♀️

Naast mijn stage werk ik in de horeca en ben ik veel in de sportschool te vinden.🏋️‍♀️ Uitwaaien op het strand, kastanjes tellen in het bos, wandelen, hardlopen, mountainbiken, social media, uiteten of met vrienden op stap, kleding, make-up en styling....ik vind eigenlijk (bijna) alles leuk!

🙋🏼‍♀️ Doeg. Isa