Een tikkie perfectionistisch

— 3 februari 2020

Plannen en organiseren is echt mijn ding

Het heeft even geduurd, maar ik kan beginnen met mijn stage. Eindelijk! In september zocht ik een afstudeerstage voor mijn opleiding Commerciële Economie aan de HZ University of Applied Sciences en die heb ik toen gevonden bij 10uur! Afgelopen maanden heb ik mij bezig gehouden met het schrijven van mijn onderzoeksvoorstel, dus ik kwam al wel eens over de vloer, hier in Zierikzee. En vanaf nu ben ik fulltime op kantoor te vinden!

Even voorstellen.

Mijn naam is Sharon. Ik ben 21 jaar en woon in Serooskerke. Die ene op Walcheren dan. Ik woon hier met mijn ouders en broertje, maar ik hoop na mijn afstuderen een leuk plekje te vinden in Middelburg of Goes. Komende maanden houd ik mij bezig met een onderzoek naar de relatiekwaliteit met klanten en daarnaast zal ik ondersteunend zijn aan de afdeling projectmanagement. Zo leuk, want plannen en organiseren is echt mijn ding. Niet alleen op het werk, maar ook in mijn sociale leven. Soms een tikkie perfectionistisch, maar dat kan ook best positief zijn toch?

In mijn vrije tijd ga ik graag een rondje lopen door het bos, tour ik met de scooter of zit ik op terras met vriendinnen. Een gin-tonic op zijn tijd gaat er wel in en ook ben ik gek op cheesecake en carpaccio. Wel met truffelmayo. De carpaccio dan. Om dat alles een beetje te compenseren doe ik vaak wat groepslesjes mee in de sportschool. In de winter sta ik op ski's met min tien, in de zomer spendeer ik mijn vakantie graag in een warm land. 

De komende weken leer ik meer over het reilen en zeilen op de afdeling en maak ik kennis met een aantal klanten. Wellicht ook met jou!