Bureau

Wij zijn 10uur: een bureau voor strategie, ontwerp en techniek. Met verschillende vakidioten werken we al ruim 10 jaar samen aan opdrachten die we leuk vinden. Waar we goed in zijn? Datgene inzetten wat het beste werkt voor jou: online en offline. Dat betekent dat we een complete campagne realiseren of juist alleen een visitekaartje. Een Facebookpost of een volledige website. Wij weten wat je nodig hebt.

Neem contact met ons op

Strategie.

Communicatie moet effectief zijn. Creaties moeten prikkelen. Daarom brengen we eerst in kaart wie je bent, wat je wensen zijn en wie er tot je doelgroep behoren. Welk middel we ook inzetten: het verhaal moet kloppen, het beeld moet helder zijn. 10uur houdt van uitdagingen. We zoeken altijd naar concrete oplossingen, met of zonder opvallende twist.

Ontwerp.

Een ontwerp moet jouw succes vergroten. Het moet zonder omwegen duidelijk maken wat je boodschap is. Of het nu gaat om een complete huisstijl of een losstaande advertentie. We zoeken altijd naar de juiste balans tussen beeld en tekst. We creëren een totaal nieuw concept of leveren een origineel resultaat binnen de bestaande huisstijl.

Techniek.

Het is niet een kwestie van aanwezig zijn op het web. Social media, interactieve websites en e-mailmarketing zijn onmisbaar als je actief in wilt spelen op je doelgroep. Met een functioneel ontwerp, optimale gebruiksvriendelijkheid en Drupal als CMS werken we aan jouw perfecte website. En daarna pakken we net zo graag je online marketing op. Alles in eigen huis.

Team 10uur

Verschillende vakidioten werken al ruim 10 jaar samen aan opdrachten die ze leuk vinden.

Hoe wij te werk gaan

Als fullservice reclamebureau is elke opdracht anders. Maar elke opdracht start vanuit de briefing. En bij elke opdracht hoort een strateeg en een projectmanager, die samen aanspreekpunt zijn voor de klant.

Iedere opdracht pakken we integraal aan.

Bij 10uur zijn alle disciplines betrokken. Strategie, ontwerp en techniek. Ons product is daarom altijd een totaalconcept.

Effectiviteit ten top.

Een ontwerp mist nooit zijn doel. We maken verdraaid mooie dingen, maar het belangrijkste is dat het werkt. Geen kunst met een grote K, maar functionaliteit met een grote F.

Transparante werkwijze.

We hebben geen geheimen. Dat geldt voor onze offertes, de planning en de manier waarop we onze projecten realiseren. We zijn open en eerlijk over ons werk.

Blik op de toekomst.

10uur staat nooit stil. We houden trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zijn daardoor altijd up-to-date. We willen onophoudelijk nog beter worden in ons vak.

Plezier in ons werk.

We doen ons werk met heel veel plezier en pakken iedere opdracht met evenveel enthousiasme aan. Daar worden wij én de klant beter van. En dat zie je terug in het eindresultaat.

De mensen

Expertise

We helpen je op online en offline gebied, maar we zetten vooral in wat jij nodig hebt. .

CampagneLogo & HuisstijlPrintInterieur & exterieurWebsitesE-mailmarketingSocial mediaOnline marketing

Wij zijn geel.

Pantone is een kleursysteem voor de grafische industrie, waarbij een groot aantal kleuren van een nummer is voorzien. Pantone 108 is de kleur van 10uur-geel. Wij kiezen voor deze kleur geel, omdat het staat voor optimisme, creativiteit en plezier. We delen graag onze passie voor geel en alles wat we doen en maken. Volg ons ook op Instagram. #wijzijngeel

Bam, elke 8 weken een portie 10uur in je mailbox.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van alles wat we doen! Van interessante blogs tot onze Spotify-lijst en van toffe case tot vrijdagmiddagsnack. Wij zouden het doen.