Thumbed

Opdrachtgever: Thumbed

Een mooie afspiegeling

De wens was simpel: maak een website waar je enthousiast van wordt en het verhaal van Thumbed het beste vertelt, met oog voor detail en kwaliteit. Dat hebben we gedaan!

Thumbed en 10uur go way back. We werken al jaren samen, vaak in een vorm waarbij wij Thumbed vragen voor het onderdeel video. Maar ook weleens andersom: zo gingen wij aan de slag met hun website.

Deze website mocht zeker geen eenheidsworst worden. Het moet een mooie afspiegeling zijn van het werk van Thumbed en bovendien dienen als een podium voor de kwalitatieve video's. Tegelijkertijd wilden we de bezoeker niet afleiden van waar het om gaat: diezelfde video's.

Bekijk de website
 

En toen?

De eindproducten van Thumbed staan uiteraard centraal, maar de site biedt ook zéker de nodige tekst en uitleg rondom bepaalde cases. De verschillende onderdelen van deze website worden allemaal stap voor stap geïntroduceerd; het schuift in, komt omhoog of verschijnt ineens. Maar ook kleine details zoals de thumbnails op de overzichtpagina's, wat kleine previews zijn van de video's, of de effecten van de verschillende knoppen. Alles is op elkaar afgestemd en dat maakte de website voor ons een plezier om aan te werken, maar ook om later nog eens te bekijken.