Visrecepten

Opdrachtgever: Het Nederlands Visbureau

Volop vis variatie

Op visrecepten.nl vind je de lekkerste recepten, maar ook antwoord op vragen als: wat maakt vis nu eigenlijk gezond?

Het doel van het Nederlands Visbureau is om het imago van vis, schaal- en schelpdieren te versterken en een positieve beleving te creëren rondom de Nederlandse vissector in brede zin. De website visrecepten.nl moet inspireren en informeren: vis is lekker, gezond en duurzaam. Je kunt eindeloos variëren met alle heerlijke verse vis die de Noordzee ons biedt.

In opdracht van het Nederlands Visbureau zijn wij aan de slag gegaan met deze website. Vernieuwing is met name gezocht in het ontwerp, de structuur en de gebruiksvriendelijkheid. Het resultaat verrast de bezoeker direct met een tal aan inspirerende recepten, maar biedt ook onwijs veel informatie op het gebied van de verschillende vissoorten, de duurzame vangst en gezondheid.

SCHAT AAN INFORMATIE

Nederlands Visbureau
Stel je boodschappenlijstje samen aan de hand van je favoriete recepten en maak een eigen account aan om deze favorieten nooit meer te vergeten. Elke maand past de website zich aan naar de 'Vis van de Maand', wat direct een link is met de detailhandel. Verder vind je op de website een schat aan informatie over verschillende vissoorten (van hoeveelheid gezonde vetten tot aan de vangstgebieden) en kun je op basis van o.a. de vissoort, bereidingswijze of het type gerecht snel door een enorme hoeveelheid recepten bladeren.

“De korte lijnen bij 10uur maken het een fijn bureau om mee te werken. Je hebt vaste aanspreekpunten die weten welke kant je op wilt. Ze zijn bijna deel van jouw bedrijf gedurende het traject. Het heeft  bij ons geresulteerd in een mooie website die weer jaren mee kan.”

Felicia van der Vet, 
Marketing- en projectmanager Visbureau

SAMENWERKING


De website is onderdeel van een reeks websites voor het Nederlands Visbureau, zo realiseerden wij eerder de website voor het Nederlands Visbureau zelf en de website ter promotie van Nederlandse schol in Italië: Principessa Platessa. 
 

Naar visrecepten.nl